Vietävän hyviä vihanneksia!

Tuoreet kasvihuonekurkut ja salaatit Kannuksesta

Niin puhtaasti viljellen, että vihannekset ovat vaikka suoraan kasvupaikasta popsittavia! Viljelemme ekologisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita kasvihuonekurkkua, joka on päätuotteemme, sekä ruukkusalaattia ja jääsalaattia. 

Kannuksen Kauppapuutarhan kurkkujen ja salaattien makujen rikkaus ja raikkaus tulevat hyvistä viljelykeinoista. Käytämme biologista tuholaistorjuntaa, jolloin tuholaisten ja kasvitautien torjunta tapahtuu ensisijaisesti tuholaisten luontaisia vihollisia käyttäen sekä erilaisia sienivalmisteita hyödyntäen. Kannuksessa on myös korkealaatuinen vesi, joka vaikuttaa vihannesten mainioon makuun. 

Nopeat toimitusajat, varastointi ja kuljetus oikeassa lämpötilassa takaavat, että vihannekset ovat tuoreina ja herkullisina saatavilla.

Kauppias – haluaisitko tilata laadukkaita kotimaisia tuotteitamme vihannesosastosi valikoimaan? Ota yhteyttä, jutellaan lisää! 

Ota yhteyttä ›

Kurkku

Kurkku säilyy parhaiten viileässä +13 asteessa. Kurkun ravintosisältö/100 g:

  • Energiaa 10 kcal/40 kJ
  • Hiilihydraattia 1,4 g
  • Rasvaa 0,1 g
  • Proteiinia 0,6 g
  • Kuitua 0,7 g
  • C-vitamiinia 8 mg, lisäksi pieniä määriä A-, B6- ja K-vitamiinia sekä kaliumia.

Salaatit

Salaattimme viljellään kiertävässä ravinneliuoksessa eli kasteluvesi kiertää viljelykouruissa, joista kasvit ottavat tarvitsemansa veden ja ravinteet. Ylimääräinen vesi palaa takaisin kiertoon. Tuotteiden makuun vaikuttaa juurikin kasteluvesi, joka puutarhallamme on ensiluokkaista.

Jääsalaatti

Jääsalaatti säilytetään kylmässä +2 - +5 asteessa, mielellään alkuperäisen suojamuovinsa sisällä.

Lehtisalaatti

Ruukkusalaatti säilytetään niin ikään kylmässä +2 - +5 asteessa, mielellään alkuperäisessä suojamuovissaan.

Ota yhteyttä ›

Se tuttu, puoli kiloa päivässä!

Kasvikset ovat tärkeä osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Ne ehkäisevät monien sairauksien syntyä ja auttavat painonhallinnassa. Syö niitä joka aterialla, ja suosi puhtaita kotimaisia kasviksia!

Lue lisää kasvikset.fi ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita