Tuoreet kotimaiset kasvikset ympäri vuoden

Viljelemme kasvihuonekurkkua, ruukkusalaattia ja jääsalaattia ympäri vuoden. Tuotamme puhdasta kotimaista lähiruokaa, ilman kemiallisia torjunta-aineita. Käytämme biologista tuholaistorjuntaa, jolloin tuholaisten ja kasvitautien torjunta tapahtuu ensisijaisesti tuholaisten luontaisia vihollisia käyttäen ja tautientorjunnassa erilaisia sienivalmisteita hyödyntäen. Onnistuakseen Biologinen torjunta edellyttää jatkuvaa tarkkailua kasvustoissa, sekä siisteyttä kasvihuoneissa ja ympäristössä.

Ruukkusalaatti viljellään kiertävässä ravinneliuoksessa, tämä tarkoittaa, että kasteluvesi kiertää viljelykouruissa ja kasvit ottavat siitä tarvitsemansa veden ja ravinteet, ylimääräinen vesi palaa takaisin kiertoon. Tuotteiden makuun vaikuttaa myös kasteluvesi, joka on puutarhalla ensiluokkaista. Nopeat toimitusajat, varastointi ja kuljetus oikeassa lämpötilassa takaavat, että vihannekset ovat tuoreina ja herkullisina saatavilla lähikaupassasi.

Kurkku

kasvihuonekurkku.jpg

Kurkku säilyy parhaiten viileässä +13 asteessa. Kurkun ravintosisältö/100 g
Energiaa 10 kcal/40 kJ
Hiilihydraattia 1,4 g
Rasvaa 0,1 g
Proteiinia 0,6 g
Kuitua 0,7 g
C-vitamiinia 8 mg, lisäksi pieniä määriä A-, B6- ja K-vitamiinia sekä kaliumia.


Jääsalaatti

jaasalaattipussi.jpgJääsalaatti säilytetään kylmässä +2 - +5 asteessa, mielellään alkuperäisen suojamuovinsa sisällä.





Lehtisalaatti

ruukkusalaatti.jpgRuukkusalaatti säilytetään kylmässä +2 - +5 asteessa, mielellään alkuperäisen suojamuovinsa sisällä.